streda 24. novembra 2010

Bajzíková

9 komentárov:

  1. pamätám si, že písanie si poznámok v jej prípade mi vôbec nepomohlo.. na prednáške som mala pocit, že tomu, čo píšem, rozumiem, po prednáške bolo zrazu všetko chaotické.. skákala z jednej veci na druhú.. skriptum to isté.. že som prešla s celkom dobrými základmi problematiky vďačím len cvičiacemu, Vargicovi.. ten to celé zhrnul na otázku peňazí :P ale - vlastne mal pravdu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podobny pocit, aj mne dali cviciaci viac nez p.p. Bajzikova, nepochybujem o tom ze je vzdelana, ale pedagogickymi schopnostami a skúsenostami z praxe za svojimi doktorantmi podla mna zaostava... a tiez si myslim, ze na skole nie je vynimkou...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Profesura tejto pani je urazkou akademickej obce. Myslim, ze viac k tomu dodat netreba. Jedine mozno, ze je absolutne neprofesionalna.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ked vas nema rada, tak vas nema rada. Vecne nespokojna ale nespokojnost je hlavne na strane studentov. Chaos je snad jej stredne meno, na to, ze je veducou kman nema vobec jasno v organizacii semestra ci skusok.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. s jej vyucbou nemam skusenosti - do ruk sa mi dostali jej skripta pred skuskou - balastologia prveho stupna.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Paradoxom je, ze pri pisani bakalarskych/diplomovych prac vsetci riesia citacie, parafrazy ako v McDonalde kalorie, ale to ze pani profesorka komplet pajcuje cudzojazycne knihy a publikuje to ako SVOJE skripta, to vrasky na cele nikomu nerobi.
    Do obsahu by mala zaradit kapitolu z praxi --> "CTRL+(C)udzie=CTRL+(V)lastne"

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Velmi prisna, v niektorych pripadoch nespravodliva v hodnoteni, nechcel by som s nou mat konflikt.

    Treba sa vyhnut jej ustnemu skusaniu.

    Nie najvhodnejsi clovek ako skolitel pri pisani diplomovky...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zbytocne si pisat poznamky, staci jej fialova kniha ;-)

    OdpovedaťOdstrániť