streda 24. novembra 2010

Valko

9 komentárov:

  1. mala som ho asi na 2 ekonómiách.. učí na fakulte už dlhé roky.. myslím, že by sa v tomto prípade zišlo trochu omladiť vyučujúci kolektív.. nič proti veku, ale s tým si myslím súvisí aj dosť veľká rigidnosť vo vysvetľovaní.. ak vie teda na otázky odpovedať, čo sa už pár krát stalo, že odpovedal vlastne na niečo úplne iné :) hotový politik :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. valko je zlaticko. on si sice hovori co chce a odpoveda co chce, ale na bakalarskych statniciach som k svojej otazke nevedela skoro ani ceknut a aj to co som povedala bolo zle a valko to cele odpovedal za mna s tym ze sa ma len pytal: vsak ano kolegyna, a ja som hovorila len ano ano samozrejme. a dal mi Acko :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. valko je pohode, ale patri do minuleho rezimu pripadne na EU

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jj nic proti starsim ludom, ale pokial ostavaju aspon trochu duchom v dobe, Valko tak na mna neposobil. Jeho pisomky roky koluju medzi studentami a tak kazdy vedel dopredu otazky, co je smiesne. Ludsky moze byt v pohode.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Valko je paradny. Najskor som sa ho bal, lebo som netusil preco na ekonomii rozprava piate cez deviate, ale je ustretovy, chapavy, a aj ked sa tvari, ze je na niekoho "zasadnuty", tak v skutocnosti je to len divadielko a je objektivny.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Valko je legenda fmuk !! aj ked pocity z neho mozu byt zmiesane, normalne som rada, ze som si ho zazila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. P. Valka som mal 2 ekonómie - ako človek je veľmi dobrý, ústretový .. je to proste CHATAKTER .. nikto nemôže namietať .. vo výučbe - má veľa vedomostí, ktoré študent ťažko pochopí, ALE my sme ho mali veľmi radi. Na Bc. skúškach je NAJLEPŠÍ - vrelo odporúčam do komisie. Pán CHARAKTER.

    OdpovedaťOdstrániť