streda 24. novembra 2010

Mrva

10 komentárov:

  1. SKVELÉ SKVELÉ SKVELÉ! ten človek vie, o čom hovorí.. hodiny boli zaujímavé, prínosné.. a hlavne, že všetko berie pozitívne :) veľká škoda, ak by sme o neho prišli..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milosko je jeden z mala vyucujucich, ktori sa snazi, aby FMUK nepadla na uroven EU ... pre dobru znamku treba makat na projektoch, na druhej strane vysvetli ucivo aj nechapajucemu, nema totiz rad nabiflene vety nedavajuce zmysel, ale podstatu veci. zaroven su jeho hodiny velmi vtipne, najma jeho tanec pred tabulou ;-) bodaj by bolo takych na FMUK viac, aspon by sa zvysila uroven

    OdpovedaťOdstrániť
  3. suhlasim, snazi sa..uspesne (tak aj ako mlady Gregus a Papula)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi fajn prístup. Človek sa pri ňom naozaj niečo naučí "normálnou" formou. Odporúčam, tešme sa, že tento človek učí.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. uplne suhlasim s kladnymi komentami. clovek co sa snazi nieco niekam pohnut na nase fakulte, treba ich viacej.

    super milos!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Snazivy a vzdy ochotny profesor, clovek z praxe s nekonecnym drive-om.
    Vzdy dobre naladeny a usmiaty. So studentami si tyka ale nema problem si udrzat respekt.
    Mala som moznost ho spoznat mimo aj vyucovania a urobil na mna obrovsky dojem svojim priatelskym pristupom a pozitivnym pristupom k zivotu.
    Moj nazor na neho je, ze je to kvalitny profesor a skvely clovek.
    Kiez by bolo takych pedagogov na fakulte viac.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. neskutočne premotivovaný človek ktorý so svojím prístupom dosť lezie na nervy, očakáva že všetci z jeho predmetu budú nadšení aj ked pre vela ludí je to úplná kravina, pre mna osobne najhorši predmet a o skúške sa ani nevyjadrujem, také testy aké sú schopní dávať z podnikania by ani vobec nemali byť prípustné

    OdpovedaťOdstrániť