streda 24. novembra 2010

Takács st.

6 komentárov:

  1. myslím, že tu netreba vôbec mladšie generácie varovať.. povesť o dotyčnom sa šíri široko ďaleko :D po absolvovaní dokonca aj dobrovoľného voliteľného predmetu s ním môžem povedať, že jednoducho nestíha sledovať nové spôsoby zaúčtovaní konkrétnych účtovných prípadov.. a vôbec, celé vysvetľovanie zaúčtovania prípadov je veľmi chaotické, nečudo, že väčšina ľudí je z účtovníctva totálne vymletá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. najlepsie ked vysvetluje a celu hodinu je otoceny do okna :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pan profesor Takacs je povestna ikona institucie FMUK. Vela studentov sa s jeho predmetom muselo popasovat, ci uz s prehladom, alebo s hlavou plnou uctovnickeho chaosu, ktory vedel tak neuveritelne prednasat cele hodiny, pripadne ich vedel krasne odrecitovat z modernej wikipedie uctov - jeho propedeutiky.
    V ramci skvalitnenia vzdelania buducich generacii ktora kraca po boku inteligencie (aspon casti) naroda, by som hadam trosicku pouvazoval nad miernym nahradenim pana docenta :)
    Nie je predsa "managerske" zosadit majstra remesla na vrchole jeho kariery, ako sa nemo prizerat jeho niekolko rocnemu kotulaniu sa z neho?...Organizacia je taka slaba, aky je jej najslabsi clanok.
    RS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nesleduje legislativu, uci veci, ktore nie su vzdy najaktualnejsie...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pomoooooooooc toto bola počas mojich 5 rokoch najväčšia nočná mora :) prednášky total zlé, nevysvetlené nič.. navyše ak ste z gympla, hybajte si nájsť niekoho z OA kto vám to vysvetlí a naučí vás. 1 semester teória, 2.semester test - účtovanie a konečná... jeho skúšku opakovali aj ľudia ktorí x rokov účtujú.... Konečná vystupovať

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som som vydržala len 1 semester jeho hodiny a chodila som k profesorke Saxunovej, trocha aktualizácie v účtovníctve by nezaškodilo.

    OdpovedaťOdstrániť